Naj vam s Sončkom na poti vedno sije sonček
| Članek je bil prebran 637 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Turistično agencijo Sonček pozna veliko ljudi. Še posebej dobro jo seveda poznajo tisti, ki so z njo že potovali. Za mnoge je Sonček ostal v spominu kot agencija sonček plača eden potujeta dva – pri tem je šlo za posebno akcijo, pri kateri sta za ceno enega gosta potovali kar dve osebi. In to tudi na najbolj zaželene in prekrasne destinacije po svetu. Agencija Sonček je s svojo pestro ponudbo sicer že dolgo prisotna na našem turističnem trgu in gotovo velja za eno izmed 5 najbolje poznanih in priljubljenih turističnih agencij pri nas.

turistična agencija sončekKatere storitve ponujajo pri Sončku?

Praktično je ni turistične ponudbe oziroma storitve, ki je pri Sončku svojim gostom ne ponujajo. Zelo znani so po svoji Last minute ponudbi, ko lahko za izjemno nizke cene obiščete nekatere najbolj rajske bližnje in  daljne kraje. Prav tako so zelo priljubljeni zaradi svojega zbirnika akcij z Brnika – gre za najbolj ugodne počitnice, z odhodi iz brniškega letališča. Poznani so tudi po organiziranju počitnic v Dalmacijo z avtobusnimi prevozi, kar je zelo priročno za vse tiste, ki so brez osebnega avtomobila ali pa bi želeli potovati v večjih skupinah in skupaj. Na Sonček se pogosto obrnejo tudi vsi tisti, ki si želijo preživeti kar se da aktivne počitnice ali pa tudi, če si na svojih počitnicah želijo samo razvajanja in polnjenja baterij. V času počitnic organizirajo tudi najbolj zabavne, odštekane, poučne in aktivne počitnice za otroke, ki so nad njimi običajno povsem navdušeni. Za svoje goste uredijo tudi prevoze na letališča, za njih pa poiščejo tudi cenejše parkirnine medtem, ko so na počitnicah.

Vsako leto organizirajo tudi razne nagradne igre, pri katerih lahko udeleženci zadenejo zanimive počitnice ali izlete. Med drugimi storitvami so še:

Kaj še odlikuje Sonček?

Sonček velja za zaupanja vredno in zanesljivo turistično agencijo, ki svoje potnike za zvestobo tudi nagrajuje. Ob rezervaciji počitnic tako svojim gostom podarijo tudi razna darila, npr. e-tečaj tujega jezika (jezikovni tečaj preko spleta). Pri Sončku garantirajo tudi najnižjo ceno pri spletnih rezervacijah počitnic. Pohvalijo se lahko s kar tremi odličji, in sicer: Trusted Brand, Excellent SME in Best Buy Award. Vse od leta 2000 je agencija Sonček tudi del zelo prestižne in znane verige World og TUI.

Agencija ima po Sloveniji tudi več poslovalnic (16), kar dopolnjujejo še s klicnim centrom. Da bi bile njihove stranke ves čas dobro informirane, zanje pripravljajo tudi redne e-novice, v katerih so vključene najboljše aktualne ponudbe.  Poleg tega svojim strankam nudijo tudi spletne kataloge, da si lahko aktualno ponudbo ogledajo kar na spletu in od doma. Za vse ostalo pa so strankam na voljo prijazni in strokovno usposobljeni uslužbenci, ki Sonček delajo za najbolj prijazno agencijo. Poglej ponudbo!

Preberite si še, zakaj se splača potovati s Sončkom. Več!

© 28. 05. 2018 - RockinMacres.com. Oglaševanje.